Diensten.

Verwarming

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de CV installatie met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt. Voor een aangename warmte binnen een ruimte is het zaak dat de warmtevoorziening afgestemd wordt op de functie van de ruimte. Doordat de techniek niet stil heeft gestaan is dit hedendaags mogelijk. Naast de welbekende CV-ketel en radiator worden er op vele vernieuwde manieren warmte opgewekt voor de verwarming van uw huis of bedrijfspand.

Loodgieterswerk

Installatiebureau M.I.B is een ervaren loodgieter voor het aanleggen van leidingwerk in uw badkamer, toilet en keuken. Maar ook voor het verhelpen van ongemakken in uw huis zoals een lekkage`s. Spoed of geen spoed, wij lossen uw probleem snel en vakkundig op. Dus als u woont in de omgeving van het westland, neem dan contact met ons op voor al uw loodgieterswerk.

Ventilatie

Sinds eind jaren 70 worden bijna alle nieuwbouwwoningen in Nederland standaard voorzien van een centraal mechanisch ventilatiesysteem. Deze systemen zorgen gedurende de hele dag voor het afzuigen van badkamer, toilet en keuken. Installatiebureau M.I.B levert diverse producten voor mechanische ventilatiesystemen voor installatie in woningen. Hoe werkt centraal mechanische ventilatie? Het principe van een centraal mechanisch ventilatiesysteem is eenvoudig. Op of onder het dak wordt een ‘centrale’ ventilator geplaatst. Op deze ventilator worden ronde, metalen kanalen aangesloten naar de keuken, de douche en het toilet. Voor de luchtafzuiging worden in de te ventileren ruimten (instelbare) afzuigroosters aangebracht in de opening van het ventilatiekanaal.

Service & Onderhoud

Een cv-ketel (solo of combi) heeft, afhankelijk van het gebruik, een levensduur van 10 tot 15 jaar. Een zeer intensief gebruik zal de levensduur verkorten, maar verrassend genoeg een zeer spaarzaam gebruik ook. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw ketel is regelmatig onderhoud noodzakelijk.

Duurzaamheid

De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het opwekken van deze energie. Iedereen weet dat de traditionele energiebronnen niet onuitputtelijk zijn en dat de mogelijkheden om alternatieve energiebronnen te gaan gebruiken steeds meer voor de hand komen te liggen.

Riolering

Voor de aanleg van riolering gebruiken wij altijd hoogwaardig pvc. We kunnen compleet nieuwe leidingen aanleggen, maar ook delen vervangen. Ook zorgen we altijd voor een nette aansluiting op het openbare gemeenteriool.

Vloerverwarming

Voordelen van vloerverwarming
Vloerverwarming verbruikt zo`n 20% minder energie dan radiatoren
omdat de cv-ketel geen hoge temperaturen hoeft te leveren.
Het rendement van vloerverwarming is dus zeer gunstig

Scherpe Tarieven

24 uur Bereikbaar

100% Garantie

Betaling per pin mogelijk

Zowel bedrijven als particulieren